Omiljeni Krankšvester se nakon nastupa krajem prošle godine u EPICU ponovno vraća u Osijek. Ovog puta, dvojac nastupa u Exitu i to dan za danom, 6. i 7. veljače.

Karte su za drugi koncert već rasprodane jer su puštene u ograničenim količinama, a za petak je ostalo još karata. U svakom slučaju, umjesto 20 kuna koliko košta upad, mi imamo nagradnu igru u kojoj vodimo po dvoje čitatelja na oba koncerta.

 

Više (ili manje) na EVENTU.

 

NAGRADNA IGRA

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
2. ) Podijeliti točno OVU OBJAVU sa facebook stranice portala na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na koncerte Švekija u Exit!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime I DATUM NA KOJI KONCERT BISTE HTJELI OTIĆI, i naravno, imate pravo izabrati ili petak ili subotu.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u večernjim satima u četvrtak, 5. veljače (pobjednike za petak), a 6. veljače pobjednike za subotu i to na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE