Ekipa iz projekta Graffiti na Gradele, osim ljetnog festivala, zna tu i tamo održati kakav showcase preko godine, stoga je kao takav nastao i ovaj događaj: Graffiti na Gradele Swagonic, uz podršku Kuku$ Klana i bračkog MC-a, Marchela Mede.

U subotu, 7. veljače, u prostorima AKC Medike u Zagrebu, moći ćete uživo poslušati Swagonic DJ setove Kiše metaka u režiji DJ VRHa, Vuka Oreba i Pede. Nakon njih, nastupiti će na sceni sve poznatiji dvojac, zagrebački Kuku$, sa svojim trap izdanjem Flexikon i hrpom bengera na njemu, a potom će mikrofon okupirati reprezentativni brački reper, Marchelo Mede, kojem će ovo biti premijerni nastup izvan Brača i Graffiti na Gradele manifestacije.

 

Minimalna donacija kao podrška GnG ekipi je 20 kuna, što vas nikako ne spriječava da ulaz platite, recimo, 100 kuna.

Svaki posjetitelj sa ulaznicom, imat će priliku po pristupačnim cijenama odabrati neki od radova Vuka Oreba (Rad Recordera), inače rezidenta DJa i crtača GnG-a, iz BOONIKE ili Booteeq.hr-a.
A osim Orebovih radova i dizajnova, bit će i GnG mercha za kupit, i to majica, cekera i Ziggi rolling papers – custom made GnG rizli.

Također, zanimljiva nagradna igra omogućena je svima, a za više detalja kliknut ćete OVDJE.

Vidimo se!

 

 

 

NAGRADNA IGRA

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

 
2. ) Podijeliti točno OVU OBJAVU sa facebook stranice portala na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na Graffiti na Gradele x Swagonic show!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u večernjim satima u petak, 6. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE