Vinkovački humanitarni festival Rock Marinfest, nazvan po tragično preminulom Marinu Pokrovcu (gitaristu Majki), održat će se već tradicionalno 7. godinu za redom u vinkovačkom clubu Vanilla. Na festivalu će nastupiti 10 rock bendova, svi izvođači nastupaju besplatno, a cjelokupan prihod namijenjen je Udruzi osoba s invaliditetom Bubamara.

Osim vinkovačkih bendova, na festivalu će nastupiti i neki od poznatijih bendova domaće  scene, poput Let 3, Radio Luksemburg, Lollobrigida te Brkovi.

 

Program:

27. prosinca 2014. (subota) u 20 sati

Luxus Lord

The Karambol

Septica

Radio Luksemburg

Brkovi

 

28. prosinca 2014. (nedjelja) u 20 sati

Jonathan

Punčke

Gretta

Lollobrigida

Let 3

 

Dvodnevna ulaznica u pretprodaji iznosi 40 kn, a na dane festivala 50 kn.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji putem sustava Entrio.

https://www.entrio.hr/event/rock-marinfest-u-vinkovcima-2023

 

Kao i uvijek, u susret vinkovačkom humanitarnom festivalu izašao je i HŽ putnički prijevoz, koji svim putnicima posjetiteljima Rock Marinfesta daje popust u visini od 40% na redovitu cijenu prijevozne karte za 1. i 2. razred svih vrsta redovitih vlakova. Popust se može koristiti od 27. do 29. prosinca 2014. Osnovu povlastice čini povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Vinkovci i nazad. Povlastica se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE