Nakon samo malo više od dva mjeseca od velikog osječkog koncerta, najpoznatiji novosadski kantautor – Đorđe Balašević – najavljuje još jednu turneju po Hrvatskoj, ovaj puta u malo manjim prostorima i malo intimnijim ambijentima.

Naime, radi se o predbožićnoj turneji koja ujedno i predstavlja Đoletovu novu knjigu pod nazivom „Kalendar mog djetinjstva“. Projekt je već naveliko poznat Đoletovim obožavateljima, a radi se o intimnijim koncertima uz pratnju Aleksandra Dujina za klavirom. Turneja kreće u Slavonskom Brodu s  koncertima 28. studenog i 2. prosinca u Kazališno koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić. Ulaznice su dostupne po cijeni od 180 kuna.

Turneja se potom nastavlja u petak, 5. prosinca, u Karlovcu gdje će se nastup održati u Domu hrvatske vojske Zrinski, a cijena karata je također 180 kuna. 12. i 13. prosinca zakazan je nastup u dvorani u Krapini, a cijena iznosi 160 kn (napomena: prvi koncertni dan – 12. 12. – je rasprodan).

Naravno, ovo nije kraj kompletne turneje te se naslućuje kako će Đole do kraja godine posjetiti još neka mjesta i manje gradove pa se stoga dobro pripremite i rezervirajte kućni budžet kako bi pronašli svoje mjesto u jednom od dvoranskih redova nekog od navedenih gradova.

Sve ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorana ili putem Ticketshop.hr sistema. U Zagrebu se također mogu uzeti u glazbenoj knjižari Rockmark.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE