Veliki borac za životinjska prava, pjesnik, glazbenik i legendarni frontmen kultne grupe The Smiths – Morrissey – vraća se na zagrebačke „koncertne daske“ i to 11. prosinca nakon punih osam godina te njegovog nastupa na prvom izdanju svjetski popularnog INmusic festivala na zagrebačkoj Šalati. Nakon što je najavljen nastup u beogradskoj Hali sportova samo dan prije zagrebačkog koncerta (10. prosinca), nije trebalo dugo vremena da se Moz odazove i zagrebačkoj publici za koju ne sumnjamo kako će ispuniti Paviljon 9 zagrebačkog Velesajma, na kojem će se koncert i održati.

O Mozu je svaka riječ suvišna pošto se dobro zna njegov uspjeh i glazbeni opus, a vrijedi spomenuti i kako je glazbenik ove godine izbacio novi album pod nazivom „World Peace Is None Of Your Bussiness“ te je neupitna činjenica kako će ovo biti pravi slavljenički i povratni spektakl. Organizatori su također izjavili kako je kapacitet Paviljona 9 ograničen na 2000 mjesta pa se stoga podsjeća sve koji su zainteresirani za ovaj spektakl da požure po svoje ulaznice jer premještanja u veće dvorane neće biti.

Cijena ulaznice iznosi 229 kn (240 uz transakcijske troškove online kupovine) pa slobodno požurite po svoj primjerak te si osigurajte mjesto na velikom događaju. Dakle: Paviljon 9 (zagrebački Velesajam), 11. prosinca 2014. i zabava je zagarantirana.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE