Eksplozivni rock dvojac Gatuzo najavljuje četvrti studijski album Megalomania novim singlom Povrijedili smo jedno drugo. Pjesmu su snimili u suradnji s legendarnim pjevačem Majki, Goranom Barom. Bend će duet objaviti već u ponedjeljak 10. studenog, kada izlazi i spot za singl, a album objavljuju 25. studenog.
 
Duet s Goranom Barom komentirao je Damir Trkulja Šiljo, frontmen benda: “Gatuzo je u petak 7. studenog trebao objaviti novi singl. Međutim u utorak sam s Goranom Barom pričao o novom albumu Gatuza i Majki te smo odlučili da će prvi singl s albuma Megalomania biti naš duet.
 
Nadovezao se i Goran Bare: 
 
“Jako cijenim Šilju kao čovjeka i glazbenika te sam rado pristao na suradnju. On sa svakim svojim albumom diže letvicu prema gore. Po onome što sam čuo pjesme će biti radiofonične. Glazbu za sebe se uvijek može raditi, ali Šiljo je posložio stvari u glavi i napravio album za publiku, nadam se da će mu moje gostovanje pomoći da dođe do te publike.”
 
 
 
 
Pjesmu u Download zoni  Croatie Records preuzmite u ponedjeljak od 14 sati.
 
Osim suradnje s Goranom Barom, Gatuzo sprema i suradnju sa Sašom Antićem iz grupe TBF na pjesmi “Šutnja”. Na albumu se osim dvije suradnje nalazi još 12 pjesama.
 
Popis pjesama novog albuma Megalomania:
 
1. BOLJE TI JE BEZ MENE 
2. ODLAZIM
3. POVRIJEDILI SMO JEDNO DRUGO
4. ŠUTNJA
5. KRAJ NIJE KRAJ
6. NE NE NE
7. NE BOLI
8. SUNCE
9. NIŠTA
10. BIT ĆE LOM
11. JA PLEŠEM DRUGAČIJE OD TEBE
12. U MOJOJ GLAVI
13. CENTAR SVIJETA
14. STOJIM TI NA PUTU
 
Više o bendu Gatuzo pronađite na njihovom službenom Facebook profilu (https://www.facebook.com/gatuzo.zagreb)
 
Spotove Gatuza možete pronaći na linkovima:
“Kad mozak eksplodira” – https://www.youtube.com/watch?v=dAnnQ2VLUjk
 
 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE