Za sve vas koji se ne libite za dobar koncert potegnuti i do Zagreba, izdvajamo pravu poslasticu – The Gaslight Anthem u Tvornici Kulture! Naime, dečki iz New Jerseya promoviraju novi album i u sklopu velike europske turneje dolaze u Hrvatsku i to po prvi puta, 9. studenog 2014.

Za sve koji još nisu upoznati, Gaslight Anthem je četveročlani bend iz New Jerseya koji velik dio svoje popularnosti duguju prepoznatljivom zvuku koji podsjeća na mješavinu Springsteena i The Bouncing Souls, ali uz veliku dozu originalnosti. Prema tome ne čudi kako je popularnost ovog benda u posljednjih nekoliko godina u Americi dosegla zavidne nivoe te su svirali na velikom broju poznatih festivala, a mogu se pohvaliti i gostovanjima kod Lettermana te duetima sa samim Springsteenom.

Iako kod nas relativno nepoznati, iza njih su već dva EP-a, live album, 8 singlova, kompilacijski album i pet studijskih albuma, a posljednji Get Hurt ujedno i promoviraju na istoimenoj turneji koja će posjetiti Zagreb. Tako ćete moći uživati u najpoznatijim pjesmama sa starih albuma, ali i nekolicini novih, kako bi sve skupa zaokružili odlično iskustvo.

Kao podrška Gaslightima dolaze dvije predgrupe, Deer Tick i Bayside.
 

Ulaznice :
do 8. Studenog – 170 kn
na dan koncerta  – 190 kn.

Ulaznice je moguće kupiti u sustavu Eventima i Entria, kao i na blagajni Tvornice Kulture.


FB event

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE