Nakon što je prije tjedan dana organizacija FER-ove brucošijade ponudila fanovima zanimljivu nagradnu igru ‘Tko to tamo pjeva?!’, konceptualnu novinu među nagradnjačama u kojoj je zadatak pogoditi što više od 12 bendova na ovogodišnjem izdanju, uz bogate nagrade, objavljeni su i prvi službeni izvođači.

Stari lisci iz Zabranjenog pušenja po prvi puta će nastupiti na Brucošijadi, a uz njih, nakon 10 godina izbivanja sa line-upa, rokat će i irish – punkeri iz Belfast Fooda.

Ostatak od prvih pet objavljenih bendova predvode uglavnom zagrebačke snage, žestoki pankeri – Pankreas, vesela deseteročlana rap družina Dregermajster Crew te sve popularniji grooveri She Loves Pablo.

Ulaznice će biti moguće kupiti po cijeni od 45 kuna u KSETu, Dirty Old Shopu te Rockmark glazbenoj knjižari od 30. rujna. Za brucoše FER-a će ulaznice tradicionalno biti nešto jeftinije, a sama pretprodajna cijena ulaznica vrijedi do 20. listopada/do isteka zaliha, stoga se na vrijeme požurite po svoj primjerak ako vas nije poslužilo šesto čulo prilikom pogađanja headlinera! 🙂

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE