Virovitička popularna rock grupa Vatra, nakon što im je posljednji singl Tango vladao nacionalnim top ljestvicama, izbacila je novi singl i spot pod nazivom Saturn. I ovoga puta režije se prihvaća Vatrin dugogodišnji redatelj spotova Filip Filković Philatz, a spot je sniman u virovitičkom kazalištu, a broj dana snimanja poklapa se s dužinom postavljanja scenografije.

”Spot za “Saturn” nastavlja posljednju seriju priča koje se vežu uz najnoviji Vatrin album. Naime, nakon spota za “Tango” i dalje smo u tom univerzumu u kojem je sve moguće. Jednako kao i s ranijim spotovima koji su svi bili vezani u mini trilogije (pr. “Eskim, “Svjetla i Sirene” i “Dva Akrobata”, zatim “Tremolo”, “Ima li Budnih” i “Limunova Kora”) i ova nova serija spotova ima tu tendenciju trilogije, a možda i kvadrilogije ili pentalogije, ne znamo još.” – Philatz

Vjerujemo kako će i Saturn nastaviti uspjeh svoga prethodnika i da će biti odličan uvod u Vatrin slavljenički koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture 17. listopada.

 
Vatra ima nadolazeće koncerte u:
 
16.09. Rovinj / Trg M.Tita
 
11.10. Prelog / Forum
 
17.10. Zagreb / Tvornica kulture
 
25.10. Ravna Gora / Dom kulture
 
28.11. Delnice / Satir 26.12. Čakovec / Arcus
 
 
 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE