Jedan od najvećih, ako ne i najveći hrvatski festival te jedan od većih europskih festivala – INmusic – dobio je potvrđen datum održavanja za 2015. godinu. Na službenim stranicama festivala već je otvorena lista za obožavatelje gdje se mogu izraziti želje koga se želi gledati sljedeće godine, a sami datum održavanja je od 22. do 24. lipnja.

Neupitno je da INmusic festival svake godine privlači sve više posjetitelja, a o svjetskim imenima koja su nastupala nije ni potrebno previše govoriti. Od prve godine održavanja s headlinerima poput Morrisseya, Franza Ferdinanda pa sve do Iggyja Popa, Nicka Cavea, a također su nastupali i Prodigy, Moby, Massive Attack, Kraftwerk, Jamiroquai, New Order, Arctic Monkeys i mnogi drugi svjetski bendovi.

Festivalaca je sve više i više pa stoga vrijedi nabrojati statistike da je na ovogodišnjem izdanju festivala boravilo oko 70 000 ljudi kroz tri dana te oko 4000 šatora iz više od 50 zemalja svijeta što samo potvrđuje veličinu i moć jarunskog festivala.

Za sada posebnih novosti nema osim da će nulti dan festivala zamijeniti puni festivalski dan s velikim imenima te će tako INmusic postati trodnevni festival, a vi polako spremajte planove za štednju i pohod na Jarun jer ne sumnjamo kako zabave neće nedostajati ni sekunde.

 

INmusic, 22.-24. lipnja, jezero Jarun, Zagreb!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE