Javljamo vam da se osmijeh vraća u grad! Iznimno cijenjeni i popularni novosadski kantautor Đorđe Balašević se nakon malo manje od četiri godine vraća u Osijek s novim programom i pratećim sastavom „Pa, tamburama mangupi prepreče put“. Veliki open-air koncert će se održati u subotu, 13. rujna na Trgu sv. Trojstva u središnjem prostoru stare gradske jezgre znamenite osječke Tvrđe! Naglasit ćemo da je Đorđe Balašević upoznat s informacijom da se Grad Osijek namjerava kandidirati za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine te i na ovaj način, organizacijom kulturne manifestacije na najvišoj regionalnoj razini, podržava tu inicijativu. 

 

Slavnog Balaševića u Osijek dovodi osječka agencija Luminis u suradnji s Balaševićevim menadžmentom i Udrugom „Grupa građana“ Osijek. Zbog iznimno velike potražnje ulaznica organizator u opticaj stavlja dodatnih četiri tisuće ulaznica ( u prvom navratu je tiskano šest tisuća ulaznica i sve su rasprodane) i trenutno je prodano više od sedam tisuća ulaznica pa ako niste kupili kartu, požurite! Redovna ulaznica za jednu osobu se prodaje po cijeni od 150 kn, a posebna propusnica za dvije osobe (što uključuje jednu odraslu osobu i jedno dijete do 12 godina starosti) ima povoljniju cijenu od 200 kn, a nudi vam prekrasan doživljaj koncerta iz prvih redova jer je organizator odlučio osigurati dodatne ulaznice pod nazivom „Neki novi klinci“ za tzv. Family pit koji će biti prilagođen za sve obitelji i bit će postavljen ispred same pozornice.

 

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventima na području Slavonije i Baranje, koji obuhvaća više od 60 prodajnih mjesta, u nizu gradova: Osijeku, Đakovu, Valpovu, Našicama, Belom Manastiru, Donjem Miholjcu, Vinkovcima, Vukovaru i Slavonskom Brodu, a posrijedi su većinom kiosci Tiska i benzinske crpke Petrol BP, a ulaznice se mogu nabaviti i u prostorijama osječke agencije Luminis (Županijska 1). Informacije o nabavi ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 031/326-042 i na mail adresi: info@luminis.com.hr.

 

Nećete požaliti jer će svi uvjeti za praćenje koncerta biti i više nego dobri, posebice jer će u svrhu što boljeg ugođaja biti osigurani ozvučenje, rasvjeta i ostali tehnički uvjeti na najvišoj mogućoj razini, točnije impozantna pozornica široka 20 metara i moćna svjetska produkcija, odnosno Adamson, jedan od najboljih razglasa na svijetu. Vidimo se! 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE