Nakon što su nas sinoć na Pannonianu veselili ‘pankeri’, došao je danas red i na ‘repere’.

Početak danas obilježili su skejteri, a uz popratne sadržaje na festivalskoj lokaciji, također je održan jam pod okriljem b-boy skupine Original Skillz Crew, uz nastupe nekolicine poznatih domaćih i stranih brejkera, kao i rap nastupe MC Rime, Tobia te Dooplog.

Nećemo previše dužiti o sportskim rezultatima, nego ćemo odmah krenuti sa nastupima glazbenih izvođača po redu!

 

Kako je bilo po rasporedu, Fil Tilen je prvi zabavljao okupljene. Kontroverzni,  domaći reper, uzdrmao je javnost nedavno sa explicitnim spotom za pjesmu ‘Žigolo’, koju je i sinoć izvodio, također uz neke svoje poznatije stvari, Kuhinja‘,Trilogija’ i sl. Ne mogu reći da je publika bila jednako uzdrmana kao i javnost budući da Tilen nije bio previše popraćen ni posjećen, unatoč tome što je happy hour (0.5 litara piva za 5 kuna) bio u periodu dok je nastupao.

 

 

Nakon njega, uslijedili su momci iz splitskog kolektiva Kiša Metaka, nedavni gosti Ferragosta i našeg izvještaja svojevremeno. Njihov prošlogodišnji album, ili da kažem folder, bio je već malo popraćeniji, tako su prisutni bengali zajedno sa izvođačima na ‘Swag iznad swaga’, ‘Umjetnik erotike’, ‘Drei millionen‘, ‘Daj pare’, i nedavno izbačenu ‘Pljačkam turiste’ itd.

 

Domaći heroji, ili heroine, bili su idući po rasporedu. Kandžija i njegove Gole žene uvijek su rado prihvaćena atrakcija pred domaćom publikom, a takva situacija nije izostala ni sinoć, pogotovo nakon nedavnog ‘foldera sa Golim ženama’, albuma sa live izvedenim pjesmama uz pratnju Golih Žena. Mahom su se sinoć u publici mogli zamjetiti fanovi sa posebnom edicijom zanimljivih majica, kakve se mogu naručiti na facebooku Kandžije ili Toxare. Što se tiče repertoara, kao što velim, folder sa Golim Ženama bio je gotovo u potpunosti izveden, uz neizbježne ‘Donji Miholjac’, ‘Trenerka i kožnjak’, ‘Mađarska’ koje su atmosferu doveli do vrhunca.

 

 

Takvu razdraganu i veselu atmosferu, uspjevali su repertoarom i nastupom uzdržavati i momci iz Prti Bee Geea, Nikola Jelić – Mikri i Nikola Jarnević – Eufrat. Česte, ali uvijek dobro došle i dobro prihvaćene gošće iz beogradske ‘narko rap’ skupine. Uskoro se bliži i 25.8., datum koji vjerujem vrlo dobro pamte i obilježavaju fanovi skupine, jer označava datum smrti jednog od svojedobno najutjecajnijih srpskih repera, osnivača i ikonu grupe, Davora Bobića Moskrija. Živ je Moskri, umro nije, dok je gudre i murije!

Dvojac iz još jednog beogradskog kolektiva, All that bass, nisam previše popratio, nisam previše upućen u lik i djelo spomenutih izvođača.

 

Što se glazbenog dijela trećeg dana Pannoniana tiče, to bi bilo sve od nas. Danas su na rasporedu Chew the fat! Croatia – DJ DMT, DJ Yesh te MC Tone Tuoro kao članovi hrvatske sekcije Chew the Fata, kao i poznati britanski DJ Deekline. Ukoliko ste u blizini, nikako ne propustite!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE