Najveće regionalno natjecanje ekstremnih sportova po 15. puta vraća se u Osijek!

 

Nešto što je započelo kao entuzijastičan pokret šačice ljudi, u krugovima ekstremnih sportova, danas važi za jedan od većih festivala po pitanju toga, a koji također mladima pruža uživanje u određenim glazbenim žanrovima tijekom nekoliko dana održavanja, u ovogodišnjem slučaju, od 13. – 17. kolovoza na već poznatoj lokaciji, lijeva obala Drave, u neposrednoj blizini kupališta Copacabana.

Velika novost za sve strane i domaće posjetitelje jest i mogućnost kampiranja, o čemu ćete detaljne informacije dobiti dolje!

Također, jedan novitet je od ove godine realiziran a to je svojevrsni ‘warm up tour’ povodom Pannoniana, koji je omogućen uz potporu Turističke zajednice grada Osijeka i nekolicine drugih sponzora, a cilj mu je potaknuti mlade vozače na bavljenje ekstremnim sportovima, kao i ugodno druženje i sama promocija Pannoniana.
Tako su održani partyji u Zagrebu (4.7.), Novom Sadu (5.7.), Subotici (6.7.), Rijeci (11.7.), Splitu (12.7.) i Tuzli (13.7.) a također su članovi organizacije bili gosti nedavno održanog, poznatog Ferragosto JAM-a u Orahovici.

Što se tiče samih natjecatelja, u Osijek dolaze brojne velike zvijezde ekstremnih sportova – Spencer Bass, Daniel Dhers, Michael Beran, Danny Josa, Brad Simms, Senad Grosic, Daniel Wedemeier, Bobo Újvári, Bjorn Mager, Daniel Juchatz  između ostalih.

 

Samo otvaranje održat će se u galeriji Kazamat, od 20h, uz izvedbu DJ Omera Omkea.

Osim sportskih natjecanja, brojni posjetitelji će, naravno, uživati u raznolikom glazbenom programu koji će se sastojati od punk daya (14.8.) i hip-hop daya (15.8.), uz poznatog DJ-a Deeklinea i klupske programe (16.8.)

Punk večer obilježit će Debeli Precjednik koji će proslaviti 20. rođendan te Roots in Session iz Slovenije.

ČETVRTAK / 14.08.2014.

Debeli Precjednik ( Osijek )
Koffin Kats (USA)
Repetitor (Beograd)
Gužva u 16-ercu (Osijek)
Roots in Session (Slovenija)

 

Što se hip – hop dana pak tiče, upriličit će se svojevrsni breakdance JAM (http://mixeta.net/najave/najave/posjetite-pannonian-challenge-xv-original-skillz-crew-jam-2014-osijek) a navečer će biti vatreno uz Kišu Metaka, Fil Tilena, Prti Bee Gee & Bvanu, Kandžiju i njegov bend, Gole žene uz beogradske goste, All that bass.

PETAK / 15.08.2014.

Prti Bee Gee & Bvana iz Lagune (Beograd)
Kiša Metaka (Split)
Kandžija & Gole Žene (Osijek)
Fil Tilen (Zagreb/Bjelovar)
All That Bass (Beograd)

 

U subotu, zabavljat će nas slijedeći izvođači:

SUBOTA / 16.08.2014.

Chew The Fat! Croatia (Zagreb)
Big Mama Session (Osijek)
Deekline (UK)

 

Ulaznice:

Dnevna ulaznica za skatepark – 20 kuna (uključuje dnevni sportski program te jedan ulazak i izlazak)

Trodnevna ulaznica za skatepark – 50 kuna (uključuje sportski program za sve dane + neograničen broj ulaza i izlaza)

Dnevna koncertna ulaznica – 50 kuna (uključuje dnevni glazbeni program te jedan ulazak i izlazak)

Festivalska ulaznica – 130 kuna (uključuje sve dane sportskog i glazbenog programa te neograničen broj ulaza i izlaza iz festivalskog prostora)

 

Ulaznice za kamp:

Festivalska ulaznica  (130kn) + Kamp  (150kn) = 280kn (uključuje 5 dana + slobodan ulaz na kupalište Copacabanu)

Kamp– 200kuna (uključuje 5 dana + slobodan ulaz na kupalište Copacabanu)

 

Detaljnu satnicu sportskih/glazbenih natjecanja, i sve ostale potrebne informacije pronaći ćete na službenim stranicama Pannoniana (PANNONIAN), kao i na službenoj facebook stranici (PANNONIAN – FACEBOOK), koju bi vam bilo pametno pratiti zbog bilo kakvih promjena u rasporedu.

 

Vidimo se!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE