Graffiti na Gradele festival je urbane kulture i mladih koji će se ovoga ljeta, od 30.-31.7., po treći put održati u Bolu na Braču. 
 
Festival je fokusiran na iscrtavanje graffita, za koje su ove godine predviđena dva zida. Uz standardnu lokaciju ”Fabrika” i 25 metarski zid iscrtavat će se i zid u sklopu napuštenog i ruševnog hotela ”Bijela kuća”. Na potonjoj lokaciji bit će organiziran i glazbeni program, a sve kako bi se ukazalo na potencijal napuštene infrastrukture koja se nalazi usred Bola, a koja uz turističke svakako ima i predispozicije za organiziranje sadržaja za rad s mladima i nezavisnu kulturu. Graffiteri/ke koji će sudjelovati na festivalu dobro su poznati zagrebački, splitski, ljubljanski i sarajevski umjetnici/ice, koji će osim oslikavanja zidova na dvije lokacije napraviti i graffiti radionicu za one najmlađe.
 
 
 
 
Za glazbeni program zaduženi su Kandžija i Toxara, Krešo i Žuvi  i mladi reperi iz Zagreba – High5, ali i brojni DJ-evi –  DJ Vrh, Vuk Oreb, DJ Pedo, Tru Skool kolektiv  i DJ Slija.
Uz navedeni program posjetitelje očekuju i domaće srdele na gradele.
 
Graffiti na Gradele ekipa i dalje se drži volonterskog, DIY i underground đira i organizacije, stoga vas pozivamo na opušten, veseo, zabavan i besplatan festival te druženje sa mladima iz cijele Regije. 
Ulaz na sve dijelove programa je besplatan, a više informacija možete pronaći na facebook eventu i na našim stranicama :  
 
 
Share.

About Author

Urednik portala Mixeta.net

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE