U četvrtak se u  Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture održala promocija novoga albuma poznatoga rock benda, Van Gogha.

Privatna promocija albuma „Neumeren u svemu“ zaista je bila  – privatna. Prema riječima frontmena benda, Zvonimira Đukića Đuleta, razlog tomu bio je taj da su nove pjesme željeli predstaviti isključivo najvjernijim fanovima i medijima te izbjeći „pozere“ koji se inače okupljaju na sličnim događajima.

U intimnoj i užarenoj atmosferi polumračnoga prostora Tvornice, bend je odsvirao većinu pjesama novoga albuma, ali na nagovor publike i neke starije hitove, poput „Spisak razloga“ i „Neko te ima noćas“.  Najveće oduševljenje ipak je izazvala pjesma „Anđele moj brate“, objavljena upravo na promoviranomu albumu. Publika je neprestano nadglasavala bend, dok su se valovi vrućine, dobre atmosfere i sjajne komunikacije benda i publike nezaustavno širili Malim pogonom.

Nakon svirke uslijedilo je opušteno druženje i fotografiranje publike s članovima benda, čime su još jednom pokazali zašto su baš njihovi obožavatelji „neumereni“ u pohvalama i ljubavi prema bendu. Što reći osim – vidimo se na Ferragostu!

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_pzc5Z7oUTw

 

By: Andreja Čičak

Video: Vedran Bolić

Fotografirala: Tinna

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE