Opća opasnot, jedan od najpopularnijih rock bendova na ovim područjima predstavlja novi album ‘Rocker…to sam ja’ singlom ‘Stranci’.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Jsp6NleVAMA
 
Singlovima “Uzalud sunce sja”, “Pobjeg’o sam”, “Kao grom” i “Tvoje ime čuvam” osvajaju radijske top ljestvice, album “Vrati se na svjetlo” dostiže srebrnu nakladu, a Opća Opasnost postaje jedan od najaktivnijih bendova na glazbenoj sceni. Kvalitetu snimljenog materijala, koji od osnutka benda piše i stvara Mario Vestić, prepoznala je publika i struka koje Općoj Opasnosti dodjeljuju dvije nominacije i jednu diskografsku nagradu Porin za Hit godine.
 
Pjesmom “Preživio sam”, u siječnju prošle godine, bend je započeo rad na novom albumu na kojem su i hitovi “Nenapisana stranica” te “Tragovi”, njihov posljednji singl s kojim osvajaju Zagrebački festival. Ukupno 10 novih pjesama na albumu snimanom u tonskom studiju Mak u Gradištu te bonus DVD u luksuznom limitiranom izdanju u nakladi Croatia Recordsa naći će se u prodaji za desetak dana. DVD “Zadnja stanica – Županja live 2013” snimka je trijumfalnog koncerta benda održanog u Županji 23. prosinca 2013.
 
Pjesma “Stranci” još je jedna prekrasna balada iz pera Maria Vestića odabrana za premijerni nastup benda na CMC festivalu u Vodicama, 14. lipnja. Međutim, live izvedba te pjesme neće biti i jedini njihov nastup u Vodicama. Večer prije, u petak, 13. lipnja, Opća Opasnost održat će samostalni koncert na gradskom trgu, a to će biti sjajna prilika da publici predstavi novi studijski album “Rocker… to sam ja”.
 
“Rocker… to sam ja” osim u prodavaonicama Croatia Recordsa i drugim glazbenim prodavaonicama u Hrvatskoj, te online shopu, moći će se kupiti na iTunesu, Amazonu i preslušati na Deezeru.
 
 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE