Ono što je počelo kao eksperimentalni pokušaj uvođenja alternativne vrste partyja sa glazbom orijentiranom na EDM i komercijalnom house glazbom, polako se već pretvara u osječki brend, tako da smo sinoć imali prilike prisustvovati petom po redu Ultra Tommorow Partyju koji je ujedno bio i party otvorenja preuređenog i proširenog kluba Bastion. Svi oni koji su bili na prethodnim partyjima znali su da je odlična zabava zagarantirana jer ponovo je za DJ pultom bio dvojac DJ RobZEE i DJ Sanse. Kako bi se izbjeglo nepoštivanje pravila o dobnoj granici 17+ , ovoga puta je kontrola bila postrožena na način da su se osobne dvostruko provjeravale, ispred samog ulaza kluba te odma na samom ulazu unutar kluba. Dodajući tome i redizajniran interijer Bastiona i premještene šankove, oslobodilo se puno više prostora za “rejvanje” te su se izbjegle masovne gužve kao sa prijašnjih partyja.

 

 

Show je započeo u 22:00 , tada su već došli oni koji su rezervirali stolove par dana ranije, a oko 23:00 već se počela stvarati ozbiljna gužva ispred ulaza gdje se čekalo do nekih desetak minuta samo kako bi se ušlo u Bastion, no čim se uđe unutra i čuješ one prepoznatljive beatove u odličnoj izvedbi RobZEE-a i Sanse-a , nestanu sve brige i jednostavno uzmeš pivkana i zauzmeš prvo slobodno mjesto i neka krene “rejvanje” do ranog jutra. Na repertoaru su bile već svima nam dobro poznate (a i one manje poznate) stvari od najboljih DJ-eva današnjice, Hardwell, Martin Garrix, Alesso, Nicky Romero, Blasterjaxx, Dmitri Vegas & Like Mike i ostali. No kako ljubitelji hardstyle techna ne bi bili zakinuti, dobili su i oni svoju dozu glazbe, RobZEE i Sanse su bili uviđajni i mislili na sve ukuse i sumnjam da je bilo ijedne osobe u Bastionu koja nije čula svoju najdražu pjesmu, osim konobara Matej Zanze, koji je javno izrazio nezadovoljstvo neposvećivanjem pjesme haha, no svaka mu čast, kako i on tako i svi ostali konobari su bili na razini i strpljivo gurali se kroz gužvu sa tacnama punih pića te ih se mora pohvaliti barem skromnim spomenom u ovom članku. Tokom večeri mogle su se čuti one najžešće stvari kao što su ‘Rock the house’ od Afrojacka, ‘Tsunami’ od DVBBS ft Borgeous, ‘Stampede’ od Dmitri Vegasa & Like Mike, ‘Symphonica’ od Nickya Romera pa sve do onih  klasika današnje komercijalne house glazbe kao što su ‘If I lose myself tonight’ od Alessa, ‘This is what it feels like’ od  Armina Van Buurena, ‘Pursuit of happiness’ od Kid Cudia. Sve pohvale idu DJ-ima koji su sjetili se pustiti ‘If you could see me now’ od The Script, u spomen na mladog preminulog Filipa Vrbošića koji nas je napustio prošle godine. Nešto manje bitna posveta, ali značajna za one koji znaju o kome se radi, je bila pjesma ‘Find yourself’ od Johna O`Callaghana sa Sarah Howells u spomen Zyzzu („ Rest in peace you sick shredded cunt “). No stanje opće euforije vratilo se kada su pustili najskuplju od svih, ‘Animals’ od Martina Garrixa, te tri minute svi su bili u stanju kao što nam i sam naziv pjesme govori.

 

 

Posjećenost partyja nikad nije bila u pitanju, prije samog partyja svi su bili uvjereni da će Bastion biti napunjen do kraja tako da ni ovaj puta nije bilo iznimke. Nekoliko stotina ljudi plesalo je i pjevalo do ‘fajronta’ koji je bio negdje oko 5 sati, a netom prije kraja pridružili su nam se i sami RobZEE i Sanse da i oni malo “rejvaju” s nama. Sve u svemu, tako je protekao još jedan genijalan Ultra Tommorow Party koji svakim svojim izdanjem postaje sve bolji i razvikaniji i dobiva sve više poklonika, a RobZEE i Sanse dobivaju ponude od klubova iz drugih gradova pa su tako nedavno nastupali i u Vinkovcima, a imaju planove i za druga mjesta. No jedan jedini originalni Ultra Tommorow Party će se pamtiti po ovim scenama iz Kluba Bastion, gdje su sinoć momci po peti put razvalili, neka im je sa srećom i neka nas dalje nastavljaju uveseljavati svojim izvedbama, ambicioznosti im srećom ne nedostaje, a ako već sada preko zime prave ovakve zabave nakon kojih nas noge bole iduća tri dana, možete samo i zamisliti kako će to tek izgledati na proljeće i ljeto koji nam se lagano približavaju.

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE