Vinkovački humanitarni festival Rock Marinfest, nazvan po tragično preminulom Marinu Pokrovcu (gitaristu Majki) održat će se već tradicionalno 6. godinu za redom u vinkovačkom clubu Vanilla. Na festivalu će nastupiti 12 rock bendova, a cjelokupan prihod namijenjen je Udruzi osoba s invaliditetom Bubamara.

Osim vinkovačkih bendova, na festivalu će nastupiti i neki od najvećih bendova domaće rock scene, poput Vatre, Pips, Chips & Videoklipsa, S.A.R.S.-a te Davorin i Bogovići. Svi izvođači nastupaju besplatno, a prihod s ovogodišnjeg  Rock Marinfesta udruga će iskoristiti za nabavu kombija za prijevoz osoba s invaliditetom.

 

Program:

26. prosinca 2013. (četvrtak) u 20 sati

S.A.R.S.

Vatra

the Karambol

Jale

Neću žvake oću kusur 

Green shade

 

27. prosinca 2013. (petak) u 20 sati

Pips chips & videoclips

Davorin i Bogovići

Septica

Gatuzo

Punčke

The Milky way

 

Dvodnevne ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 30kn, a na dane festivala po cijeni od 50kn. U susret vinkovačkom humanitarnom festivalu izašao je i HŽ putnički prijevoz, koji svim putnicima posjetiteljima Rock Marinfesta daje popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust može se koristiti na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Vinkovci i natrag.

Ulaznice je već sada moguće kupiti u pretprodaji putem sustava Entrio.

ENTRIO SUSTAV

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE