Kako bi na neki način podržali momke i djevojke iz navedene skupine, odlučili smo objaviti kolumnu koja bi ukratko predstavila njihov hvalevrijedan rad. Evo što su rekli o sebi:

„Original Skillz Crew Croatia“ je B-Boy i B-Girl ekipa iz Osijeka i dio je internacionalne skupine pod nazivom “Original Skillz Crew World Wide”. Ovu skupinu osnovao je B-Boy Jojo iz Bronxa u New York, jedan od prvih B-Boyeva uopće i jedan od osnivača svjetski poznatog „Rock Steady Crewa“. Svoje članove „Original Skillz Crew“ ima u cijelom svijetu, što uključuje ekipe u SAD-u, Egiptu, Brazilu, Indiji, Argentini, Estoniji, Bugarskoj, Italiji itd.

Uz prvu postavu „Original Skillz Crew Croatia“, koja broji 12 članova, postoji i mlađa ekipa „Original Skillz Juniorz“, čiji su članovi, iako se relativno kratko bave breakom, već postigli neke zapažene rezultate na Hrvatskoj break sceni i odradili veliki broj nastupa u Osijeku i ostalim dijelovima Slavonije.

 

Česti smo posjetitelji raznih natjecanja, nastupa i radionica na Balkanu i ostalim dijelovima Europe, a vodimo i školu breaka koja se nalazi dječjem vrtiću ”Krijesnica“ na Jugu 2.

U sklopu „Pannonian Challenge“ XIII i XIV, organizali smo internacionalno natjecanje u breaku, koje je bilo odlično prihvaćeno od strane gledatelja te izvrsno medijski popraćeno. Također smo već dvije godine za redom suorganizatori i vinkovačke manifestacije „Hip-Hop na Orionu“, zajedno s lokalnom ekipom “Just Too Crazy“.

 

 

Osnovni cilj i smisao naše ekipe je podizanje Hip-Hop scene u našem gradu i regiji, a u svrhu toga smo osnovali i udrugu „Hip-Hop Osijek“  te se nadamo još većoj suradnji sa lokalnim, ali i stranim udrugama!

 

Ekipu možete kontaktirati na njihovom službenom FACEBOOK PAGE stranici, a ispod se nalazi njihov predstavljački video:

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE