Kako to obično biva na popularnim festivalima, u čiji razred zasigurno spada i šibenski Terraneo, zbog velikog broja gostiju sa svih strana, organizacija festivala kamp otvara i dan prije službenog početka programa.

Tako je kamp ove godine na Terraneu otvoren od 6. kolovoza pa sve do subote, 10. kolovoza te unatoč činjenici da program traje od 7. do 9. kolovoza, organizacija je dašak zabave pripremila i posjetiteljima koji se namjeravaju duže nastaniti u prostorima kampa. U moru pozornica i stageova, dvije su bile aktivne ‘nulti’ dan.

Na Akustika stageu u blizini kampa jučer su prema službenom rasporedu nastupali Marcus Odd od 17,30 do 18,30 kada ga je naslijedio Moj Bend. Program su završili Big Strip Gorila nastupom koji je započeo u 19,30.

Druga pozornica koja je bila aktivna jučer bio je stage na Terraneo Beach stageu, novosti u programu, koja posjetiteljima omogućuje odmaranje i opuštanje na plaži četiri kilometra udaljenoj od festivalske lokacije. Na njoj su nastupe po rasporedu održavali DJ Venom u 14,00h, Jan Klinčl Zero u 16,00 te RRRamon! u 18,00 sati.

Do plaže i te pozornice vozi i posebno organiziran i reguliran prijevoz. Također, organizacija se potrudila urediti i prijevoz busevima u trokutu Šibenik-festivalska lokacija-festivalska plaža te morskim plovilima do plaže direktno iz Šibenika te organizaciju možemo ocijeniti zaista visokom ocjenom, obzirom na potrebe i smještaj velikog broja posjetitelja.

Dragi čitatelji, svakodnevno ćemo vas izvještavati o zbivanjima sa ovog popularnog festivala, stoga nas nastavite čitati. Lijep pozdrav!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE