Donosimo vam prvi izvještaj s koncerta jedne velike međunarodne zvijezde. Naime, jučer se na Trgu Republike u Novom Sadu održao koncert kojeg će svi posjetitelji vjerojatno pamtiti po dobrom i kvalitetnom. Kao predgrupe nastupili su lokalni bendovi Svi na pod, Zemlja gruva i Perpetuum mobile, a oko 23:30 na pozornicu je izašla glavna zvijezda večeri, poznati soul-funk pjevač Cee Lo Green. 




Svojom pojavom i oblačenjem haljine podsjetio je na veliku pokojnu soul ikonu Barryja Whitea. Uz veliko oduševljenje prepunog trga, nastup je započeo pjesmom „It’s all right“. Nastavio je s hitovima poput „Champaign“ te „Wildflower“ da bi potom otpjevao obradu pjesme Pussycat Dollsa i Busta Rhymes-a „Don’t cha“. Cijelo vrijeme je publiku pozivao na aktivnost, vikao „Say hiiiiiiii“, „Fuck yeah“ itd. te je tako pokazivao svoju sjajnu komunikaciju s publikom. 
Nakon toga otpjevao je „I want you“. Uskoro je skinuo haljinu te nastavio pjevati u potkošulji pokazujući svoj veliki stomak. Pred kraj koncerta otpjevao je najveće hitove „Cry baby“, „Kiss me goodbye“, malo drugačiju verziju hita dua Gnarls Barkley u kojemu se proslavio „Crazy“ – pjesme koja je ipak izazvala najveće oduševljenje u publici te za kraj „Fuck you“.





Nakon koncerta održan je afterparty u SKC Fabrika na kojem su ponovno nastupili Zemlja gruva, Svi na pod te headlineri afterpartyja, tvorci velikog hita „Ma cherie“ – The Beatshakers. Naš intervju s „Beatshakersima“ pročitajte OVDJE. Lijep pozdrav svim čitateljima miXete. Pratite nas i dalje 😉

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE