Povodom turneje ‘Repchuga’, nakon koncerata u Mariboru, Beogradu te Osijeku i Zagrebu, legenda hrvatskog rapa General Woo u petak, 22.03. održao je fantastičan koncert u Vinkovcima pred oko stotinjak posjetitelja u prostorijama kluba ‘Plus’, unatoč izostanku pratećeg DJ-a, Dirty Hairyja.

Show u organizaciji radio-emisije ‘Naša stvar’ nakon početnih poteškoća sa zvučnicima započeo je oko 23:30 nastupom jednog od najpoznatijih hrvatskih beatboxera, domaćeg Lil’ Beara koji je zanimljivim beatboxanjem uspio animirati te nekim gestama čak i nasmijati okupljene. Mikrofon je zatim preuzeo odličan mladi rokovački reper MC Kalu, koji je iznenadio mnoge svojim energičnim nastupom i čiji ćete intervju uskoro imati priliku pročitati na našem blogu, a mladi Filip Meštrović je imao ulogu DJ-a. Domaće snage u vidu dvojca Chiwy & Danny pobrinuli su se da publici ne postane dosadno, a zatim je njihov zadatak preuzeo još jedan vinkovački duo, Siky & L-Patron.

Vrhunac večer je očekivano bio nastup General Woo-a, uz koga je na bini bio Brka. Redale su se pjesme iz doba TRAM 11, poput ‘Pad sistema’, ‘Hrvatski velikani’, ‘Kaj ima lima?’, ‘Malu na stranu’, i pjesme sa zadnjeg albuma ‘Verbalni delikt’ kao što su ‘Zašto sada šutite?’, ‘Repchuga’, ‘Znam’, ‘Ništa se ne mijenja’, ‘Ne mora biti tako’, ‘Kad se prošetam Balkanom’, ‘Banksteri’, ‘Nikad neće biti bolje’ te stariju pjesmu sa Ivanom Husar ‘S tobom ne znam’. Zatim je i Brka odrepao svoje pjesme ‘Nemoj stat’, ‘Ajmo brijat’ te su zajedno pozvali na binu DeYu Origigija, čiji su nedavni EP hrvatski reperi zajednički proglasili ‘najboljim hrvatskim ikad’ te izveli Brkinu ‘Samo ruž’. Zadaću DJ-a uspješno je odrađivao Siky, čiju su pjesmu ‘Gledaj klošara’ također odrepali uz erupcije oduševljenja publike koja je bila zadovoljna količinom prave repčuge u Gradu na Bosutu.

Tokom koncerta, razdraganoj publici Vukovarac je dijelio razne promotivne sadržaje poput majica te se po završetku koncerta fotografirao sa obožavateljima. Sve u svemu, vrhunski spektakl je bio priveden kraju, nakon odličnog nastupa u Osijeku, dvosatni program u Vinkovcima ponovno je zadovoljio reportere miXete. Uspješne nastupe Generalu želimo i u nastavku turneje, a mi nastavljamo dalje, nakon kraće pauze krećemo bržim tempom, a vi nas, dragi čitatelji, nagradite svojim stalnim praćenjem i podrškom. Mir i ljubav!

NAPOMENA : Ispričavamo se na lošim slikama, primorani smo slikati mobilnim uređajima u nedostatku fotoaparata.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE