Povodom Dana žena održan je nastup riječkog rock sastava LET 3 u osječkom klubu Medium. Osječani su imali priliku uživati u dvosatnom glazbenom performansu uz čak dva bisa. Koncert je, na veliko iznenađenje publike, završen pjesmom koju su izveli LET 2 (prvi sastav Mrleta i Prlje nakon Termita) Sam u vodi, a cijeli performans je uveden pjesmom „Hvala tebi Kriste“ te su slijedili ostali hitovi koji su publici poznati još od prvog albuma; Two dogs fucking (1989).
Kao predgupa nastupio je Osječanima već od prije poznati OK club, koji je izvodio poznate obrade rock hitova te svoje autorske pjesme. OK Club je priuštio ugodno zagrijavanje uz ispijanje piva i ostale potrebne pripreme za nastup LET-a 3.
 



 

Iako LET 3 nastupa u Osijeku skoro svake godine na raznim festivalima i ispraćajima maturanata (proslava Norijade na lijevoj obali Drave) najčešće potpuno besplatno, Medium se ispunio povećim brojem obožavatelja, mahom starije publike (+35 godina) .
Nakon bržih pjesama plesni podij se zagrijao, publika se bacila u trans i uživala u hitovima „Vjeran pas“ , „Izgubljeni“, „Dijete u vremenu“,…
Nezaobilazni dio svakog žešćeg koncerta je i žešći ples pogo/ šutke/ metačina čime je osječka publika pokazala svoje umijeće plesnih koraka i poskočica. 
Zbog skučenog prostora održan je samo jedan standardni performans „Izgubljeni“ s crvenim numeriranim kartonima te perjem; nažalost nije bilo performansa s kolegom robotom iz LET-a 3.
Poznati „brkani“ su, dva sata, uz dva bisa i odjeveni u svom prepoznatlljivom retro stilu s kožom i šljokicama, izmorili publiku, te 10-ak minuta izvodili „Sam u vodi“ uz psihodelične zvukove nalik onima grupe The Doors.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE