Rugadchina booking nastavlja s organizacijom koncerata u osječkom Exitu. Ovoga puta pred osječku publiku premijerno dolazi beogradski Mortal Kombat koji dan prije sviraju u zagrebačkom KSETu. Koncert se održava u subotu, 23.1. s početkom u 22h, a bendu će podršku pružiti lokalne snage iz metal benda Noisome Mind.

Za one koji ne znaju, Mortal Kombat je metal/punk bend, osnovan 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Iza sebe imaju dva studijska albuma i jedan live album koji prati i DVD izdanje zabilježenog koncerta. Trenutno su u fazi promoviranja svog drugog albuma “Runda 2, udri!” koji je dostupan za download na njihovoj službenoj stranici.

Noisome Mind bend je nastao 2004. godine a osnovali su ga gitarist Zoltan Cobot i bubnjar Danijel Kukec koji su ujedno i jedini stalni članovi benda. 2014. godine bendu se pridružuju basist Mislav Mihaljević, gitarist Kristian Janić i vokalist Goran Repar. U ovom peteročlanom sastavu, bend se je posvetio stvaranju svojih autorskih pijesama i snimanju albuma. Žanrovski gledano, ne mogu se svrstati ni u jedan podžanr jer u svojim pjesmama kombiniraju elemente iz thrash metala, heavy metala, modernog hard rocka, te power metala.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u klubu Exit za 30kn u pretprodaji, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 45kn.

Više informacija saznajte na službenom FB eventu klikom ovdje.

Na kraju članka za naše čitatelje/ice pripremili smo  nagradnu igru u kojoj dijelimo dvije ulaznice. Sretno svima, pratite nas i dalje!

NAGRADNA IGRA
 1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Mortal Kombat u Exit!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVA dobitnika/ce koje ćemo objaviti u četvrtak, 21. siječnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE