Eurodance ikona 90-ih napravit će ovu subotu, 2. ožujka 2019. veliki party u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Velikan eurodance glazbe, uz koju smo svi plesali u 90-ima, dolazi u Zagreb u sklopu velikog “90’s Mega Party”  eventa na dva floora u zagrebačkom Boogaloo klubu. Uz velikog Dr. Albana, na velikom stageu nastupat će i hrvatska legenda dance glazbe – Ella. 

Rođen kao Alban Nwapa sa 23 godine napušta rodnu Nigeriju i odlazi u daleku Švedsku da bi se obrazovao kao stomatolog. Kako bi uspio otplatiti svoj studij, zapošljava se u stockholmskom noćnom klubu “Alphabet Street” kao DJ. Ubrzo otvara i svoju dentalnu ordinaciju, a posao DJ-a i pjevača zadržava kao unosan hobi.

Nakon nekog vremena upoznaje švedskog producenta i glazbenika, “Denniz  Pop” s kojim surađuje na izdavanju svojeg albuma prvijenca, zvanog Hello Afrika . Album obara sve rekorde prodaje – gotovo milijun prodanih kopija diljem svijeta. Nakon planetarnog uspjeha svojeg prvog albuma, švedski stomatolog, Alban Nwapa postaje “Dr. Alban”, eurodance senzacija.

Dr. Alban je u u svojoj karijeri objavio sedam studijskih i jedan kompilacijskih album, s tim da je posljednji objavio 2008. godine. Najnoviji singl nazvan Hurricane još uvijek sadržava prepoznatljiv zvuk Dr. Albana, kombinaciju reggaetona i eurodancea.

U Boogaloo klubu moći će se čuti njegovi veliki hitovi poput “It’s my life”, “Sing hallelujah”, “One love”…

Uz Dr. Albana nastupat će i jedna od naših kraljica devedesetih – Marinela Jantoš, fanovima 90-ih poznatija kao Ella. Za potrebe ovog spektakla Ella će publiku zagrijavati svojim brojnim hitovima, kojima je obilježila devedesete. Očekuje se pjevanje s Ellom na hitove poput „Iza ponoći“, „Nisi ti bez grijeha“, “Ponekad ludujem”  i “Povedi me“. Osim Elle i Dr. Albana publiku će zagrijavati i popratni DJ-evi: DJ Mlaky i DJ Mrx. Nakon koncerta tulum se seli u malu dvoranu gdje će Tomi Phantasma imati 80’s party do ranih jutarnjih sati.

FB EVENT

Share.

About Author

Pišem posvuda. Stalkaj me na instagramu; /gogowantsgainz

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE