Legendarni novobeogradski duo FTP! i mladi majstori trepa KLIKA iz  Novog Sada, nastupit će sa zajedničkim snagama u petak 9.2. u beogradskom klubu KPTM.

Nakon otvorenih nastupa tijekom ljeta, KPTM nastavlja sa tradicijom ugošćivanja najpopularnijih imena domaće rap scene. Ovoga puta će zajedničkim snagama nastupiti dvije najsvježije rap atrakcije, na potezu Novi Beograd – Novi Sad u renoviranoj i pokrivenoj bašći ovog kluba.

FTP! čine Jovan i Bogdan, dva momka koje povezuju novobeogradski blokovi, iako već duže vrijeme ne žive tamo. Poznati su po lokalnoj blokaškoj himni “Blok Brate Bruklin“, prošlogodišnjem hitu “Milorad Dodik“, a znani su i po numerama “Fuuudbal“, “Životjejednatombola“, “Ko na pustom ostrvu“, ” i mnogim drugima.

S druge strane, novosadska Klika je supergrupa čiju okosnicu čine članovi ekipa Kardež i Bekfleš, poznati po svojim često urnebesno naslovljenim hitovima. Od takvih pjesama se izdvajaju “Karam Drvo“, “Šogunat“, “Uuu mama“, “Braća Diaz“, “Ako humrem danas bebo“, “Noviśad“…

Ono što spaja članove ovih dviju ekipa je svojevrsni humor koji se provlači kroz njihove pjesme, tako da će se njihovi fanovi doista dobro provesti i možda zbližiti jedni s drugima. Zajedno sa FTP-om nastupit će njihov službeni DJ Skreč Majstor Ljuban, koji će biti zadužen za dobru atmosferu prije i poslije nastupa. Ne sumnjamo u kvalitetu ovih ljudi tako da vam garantiramo dobar provod, u slučaju da se nađete u Beogradu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE