Zadnja subota u ovom mjesecu u zagrebačkom klubu Sax u Palmotićevoj ulici bila je rezervirana za nastup dobro poznate beogradske rap grupe Bad Copy uz doprinos Lipog Ive i DJ Rofellosa
Negdje oko 23 sata sa svojom izvedbom započeo je Lipi Ive svoj set od nekoliko pjesama kojima se predstavio publici koja ga do sada nije čula te ponovio gradivo za one koji su već upoznati s njegovim repertoarom. Poslije njega slijedila je pauza uz set DJ Rofellosa, a malo iza ponoći izlaskom Ajs Nigrutina, Timbeta i Sky Wikluha atmosfera se podigla na maksimalno dobru razinu.

Otvorila je ekipa iz Koteža nastup svojim starim, dobro poznatim hitom Uno Due Tre, redajući nakon toga i hitove sa zadnjeg albuma kao što su Vodio Sam Devojku Na Soju, (pjesma koja je po meni prikupila prilično veći odaziv i pozitivne reakcije nego neke za koje sam to možda očekivao, računajući na njihovu popularnost) Džastin Biberi itd. itd. Tijekom cijelog nastupa koji je, kako je to i svojstveno 43/23 ekipi, protekao u šali i dobrom provodu kako među njima međusobno, tako i u interakciji s publikom te se moglo primijetiti puno plesa i mrdanja okupljene mase što je još više zagrijavalo i podizalo atmosferu.

Ostatak playliste vrlo je sličan onome koji su izveli na EXITU 2016. i iako je publika dakako htjela da cijela stvar traje puno duže nakon malo više od sat vremena, Nigrutin i društvo završili su sa svojom izvedbom vrativši se na prvu seriju izvikivanja ‘Hoćemo Još’ izvesti par minuta umjetnosti freestyle repanja i na taj način se oprostiti od zagrebačke publike za ovaj put, a nakon njih sa svojim dijelom večeri započeo je DJ Rofellos koji je tijekom cijele večeri pokazivao poznavanje onoga što publika traži i želi.
Iako nije bio ni blizu najposjećenijim koncertima koje je Bad Copy izvodio, ovaj zagrebački u Saxu ipak će ostati upamćen po nekoliko stvari, počevši od trenutka kada je Ajs Nigrutin dobio još jedan nadimak u svojoj bogatoj kolekciji, a najnoviji glasi ‘Čovek Efekat’, pa preko Wikluhovog i TImbetovog predstavljanja da se svađaju i prijete jedan drugom, sve do publike koja je u broju od oko 300-400 ljudi u jako velikom postotku pratila i poznavala sve izvedene pjesme.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE