Postoji li bolji način za započeti 2017. godinu od velikog partija sa čak 5 soundsystema? Vođena ovom mišlju, ekipa iz Irie Gardena organizira još jedan veliki dub i psytrance party, 28. siječnja, u Željezničaru.

Na dub floor-u će se nalaziti čak 4 soundsystema: domaće snage Digitron soundsystem, Munchies soundsystem i Botza soundsystem te po prvi puta u Hrvatskoj, poznati talijanski soundsystem Heavy Rootation.

Domaćin psy-trance floora bit će Saso Mange Soundsystem gdje će puštati Fidel Biffel, Danilo.manilO, EFFEX, PEACEDEFENDER i Mihael Deličč (Baltazar).

DUB FLOOR:
Heavy Rootation Sound System
Heavy Rootation je vesela skupina prijatelja iz Venecije (Italija) koja je posjedovala veliku želju za izgradnjom svoga soundystema! Cilj im je širiti glazbu koju vole, tako da su djelovali i prije izgradnje sounda kao članovi Musou Sounda i Sky Inna Duba, sve dok 2012. godine nisu izgradili svoj opaki soundsystem. Promotori su roots&culture glazbe, a kroz njihovu selekciju ćete pronaći sve od jamajkanskih temelja pa do današnjih, žestokih dub produkcija. Osim što gostuju svugdje po Italiji, rezidenti su Venice Dub Cluba i Zion Station festivala, jer dečki znaju što rade! Dođite i provjerite što nam spremaju za Zagreb!
https://www.facebook.com/heavyrootation/

DIGITRON SOUNDSYSTEM (Zg)
Dolaze vas protresti ogromnom količinom dubova!!
Digitron je osnovan 2007. godine u Zagrebu, od članova Radikal Dub Kolektiva potaknuti tada ne toliko razvijenom dub scenom u Hrvatskoj, odlučili su izgradi vlastiti soundsystem kojime će promicati dub! Danas je Digitron poznati soundsystem koji djeluje na području Hrvatske i cijele Europe, šireći pozitivnu energiju, kao i poruke.. Osim soundsystema imaju produkciju ekskluzivnih dubplate-a u speppas dub stilu, koje se može ćuti na raznim soundovima diljem zemaljske kugle!
http://www.digitronsoundsystem.net/
https://soundcloud.com/digitron-sound-system-vrx

Munchies Sound System (Pu)
Munchies Sound System je projekt pokrenut 2013. god. kada se dvoje prijatelja odlučuju upustiti u izgradnju prvog pulskog soundsystema posvećenog roots i dub glazbi. Inspiraciju nalaze u pionirima balkanskog duba, Digitron Sound Systemu i talijanskom veteranu Warrior Charge Soundsystemu koji im omogućava prve kutije i lekciju o tehničkom dijelu soundsystem priče te uz čiju pomoć započinju izgradnju vlastitog sound systema. Do sada su gostovali na raznim festivalima kao što su: Tides of Youth festival, Seasplash festival, Overjam festival, ponovo Lost Theory festival i Dub Freeqs festival u sklopu Momento Dementa festivala , a sami su organizirali prvi Soundsystem meeting u Puli, te nastavili niz sa uspješnim dub eventima. Njihova selekcija je putovanje koje kreće od rootsa 70ih i 80ih sve do modernog zvuka ponajviše engleskog i francuskog duba. Omiljeni izvođači su Uk velikani Jah Shaka, Iration Steppas, The Disciples, Aba Shanti, Channel One, Twinkle Brothers, francuski OBF, BBJ i naravno najveći support ide domaćim dub veteranima članovima Radikal Dub Kolektiva Dubble i Digitron SoundSystemu. Često dijele stage sa braćom iz balkanske dub scene Low Frequency, Zenicafaria, HGC, Homegrown Sound, Bass Matters i Boca Sound. Poruka koju se trude podijeliti svojim jakim vibracijama je pozitiva, otvorenost uma ka novim iskustvima i ujedinjena borba protiv babylonske opresije i sveopćeg ignorance-a.
https://www.facebook.com/munchiessoundsystem/?fref=ts
https://soundcloud.com/munchies-soundsystem

Boca sound system (Zd)
Već otprije navučeni na bass kulturu započinju sa kaotičnim partijima po raznim ruinama grada Zadra 2010-e godine. Glazba je tada bila raznolika no doživljaj nije nikad bio potpun pa prirodnim slijedom događaja započinju sa gradnjom vlastitog sistema. Izgradnjom sistema ostvaruju razna nova iskustva, prolaze skoro cijelu državu uzduž i poprijeko zahvaljujući dragim ljudima koji su ih zvali da puštaju glazbu ili samo podebljaju doživljaj partija. Iako je ispočetka izbor glazbe bio raznovrstan u zadnje vrijeme gravitiraju ka dub-u. Danas, sistem i dalje raste, testiranja i nova saznanja dio su svakodnevnice a diskovi i kutije sve punije masnih traka.
https://www.facebook.com/BotzaSoundSystem/?fref=ts
https://www.facebook.com/boca.zvuk?fref=ts

DECO by: Irie Garden
Vj Nanaa

PSY TRANCE FLOOR:
Saso Mange Soundsystem Zg)
U potrazi za svetim gralom, smislom života i mitskim simbolima stvaranja, leteći cirkus sakupljača sekundarnih sirovina, pojačan transcendentalnim pulsiranjem svemira tj. psihodeličnim rakijama, daje život pravom Sistemu; Soundsytemu.Tako barem kaže legenda. Značenje termina “Saso Mange”; u prijevodu s jezika slobodnog naroda: “Ima svega!” i “trista čuda” u praksi opisuje veseli tim vremenskih bandita; posvečenih tehničara, velikih filozofa i kombinatora predanih realizaciji kvalitete zvuka za dobar provod modernih hodočasnika, klubovima, planinama, šumama i livadama, sprovodima, vjenčanjima i rođendanima. Samo tvrdo, misao je vodilja. 🙂
https://www.facebook.com/saso.mange.system/?fref=ts

Fidel Biffel

Danilo.manilO

EFFEX

PEACEDEFENDER

Mihael Deličč (Baltazar)
Mladić koji ne zna odakle je došao, ali misli da zna kuda ide, iako se sve mijenja svaki dan i na kraju koga uopće briga. Specifičan način života uvjetovao je specifičan način shvaćanja svega oko sebe pa tako i glazbe koja je uvijek bila tu. Pokušava uvijek dati najviše što može i u nastojanju prezentiranja istog sa prijateljima osnovao je Glazbeno – umjetničku udrugu ‘Baltazar’. Smatra kako glazbu treba istraživati kronološki i sustavno, te žanrovski nije ograničen, a trenutno se zabavlja sa techno i trance trakama iz devedesetih godina. Zna to bit i loše i dobro, kao i sve drugo na ovom svijetu…

Prije ponoći, upad je 30 kn a nakon ponoći, 40 kn. Ne propustite noć dubokih vibracija i dobre zabave!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE