Prošlo je devet godina otkad su Supersuckersi nastupali u Zagrebu, točnije, četvrti put po redu te se ponovno vraćaju 20. veljače, kada će nastupati u Vintage Industrial Baru.

Supersuckers je američki rock bend koji je na glazbenoj sceni aktivan od 1988., uz povremene pauze, ali i dan danas priređuju jednako energične nastupe. Upravo zbog tih urnebesnih i živih nastupa svojevremeno se počela stvarati legenda o „najboljem rock’n’roll bend na svijetu“, kako su sami sebe prozvali, a kako su im uz brojne novinare nerijetko znale govoriti i legende poput Lemmya ili Eddiea Veddera.

Izvorno nastali u Tucsonu (Arizona), glazbeno su stasali u Seattleu gdje ih je po objavljivanju nekoliko singlica na manjim etiketama otkrio veliki Sub Pop i lansirao na vrhuncu grunge ere kao nešto potpuno drugačije od onoga što se tada smatralo zvukom Seattlea. Prštavi, energijom nabijeni garage punk, obogaćen country i rockabilly primjesama ubrzo ih je izbacio u sam vrh garage punk scene na kojoj suvereno vladaju sve do današnjih dana. Trenutno su aktualna njihova dva zadnje izdana albuma Get The Hell (2014.) i Holdin’ The Bag (2015.).

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 kuna u prodaju kreću 23.2. u Dirty Old Shopu (Tratinska 18 ) i Rockmarku (Berislavićeva 13) te se po toj cijeni mogu se kupiti do 28.2. Nakon tog datuma cijena će im biti 80 kuna, a na samom ulazu koštat će 100 kuna. Ulaznice su dostupne i preko web shopova Rockmarka i Dirty Old Shopa.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE