Tabor Film Festival krenuo je s objavom dugoočekivanih imena koja će nastupati na ovogodišnjem 16. izdanju festivala, a prvo ime line-upa je Nipplepeople, poznati hrvatski electro-pop duo.

Široj javnosti poznati su po zanimljivoj obradi staroga hita Zdenke Kovačiček Frka koja ih je zaslužno plasirala u radijski eter te im otvorila vrata brojnih mainstream i alternativnih klubova i festivala. Nakon hita “Frka”, pažnja se skreće na njihove starije pjesme “Broj”, “Sutra”, “Ne volim te” koje smo svi čuli barem par puta na radiju. Prije par dana predstavili su novi singl i videospot Nikada, a 16. Tabor Film Festival će im biti odlična prilika za stjecanje još većeg broja publike.

Tabor Film Festival najavljuje otkrivanje još glazbenih imena kroz ovaj tjedan, a za sve one koji nisu upoznati s ovim festivalom, riječ je o sadržajem najbogatijem festivalu u Hrvatskoj i regiji koji posjetiteljima nudi izbor od gledanja kratkometražnih filmova, slušanja poznatih glazbenih izvođača na više pozornica, predavanja, radionice, promocije knjiga, izložbe, tjelovježbu i mnogo drugih aktivnosti koje će zadovoljiti interese svakog posjetitelja.

16. izdanje održat će se od 5. do 9. srpnja 2018. godine u dvorcu Veliki Tabor kod Desinića.

Super early bird ulaznice su rasprodane te kreće prodaja ulaznica po cijeni od 175 kuna. 

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE