Z.E.T. je festival koji će se održati treću godinu zaredom u malom gradu Šipovu 80km južno od Banjaluke, na poznatoj turističkoj lokaciji s netaknutom prirodom – Janjskim Otocima.

Ovogodišnji popularno nazivani Z.E.T. od Šipova održat će se od 26. do 29. srpnja.

“Festival Z.abave E.kologije i T.urizma potpuno je komercijalni proizvod nastao od jedne sasvim nekomercijalne, čovjekoljubive i prirodoljubive želje da se s drugim čovjekoljubivim i prirodoljubivim ljudima podijeli jedna mnogo dobra priča o predivnoj prirodi, vrijednim ljudima i pravoj zabavi. To je prilika da domaći i regionalni bendovi sviraju u ambijentu netaknute prirodne ljepote, da domaći i gosti uživaju u atmosferi iskrene i prirodne energije. To je prilika da domaćini iz seoskih gazdinstava u Šipovu žive bolje i zarađuju više od svog rada. To je prilika za razvoj male opštine koja puno obećava i može mnogo da ispuni.” – rekli su za sebe ljudi koji su već treću godinu zadruženi za organizaciju Z.E.T.-a.

Ove godine na festivalu nas očekuje mnogo zanimljiv i raznolik glazbeni program. Od čuvenog slovenskog punk benda Pankrti, koji su pioniri novog jugoslavenskog vala, do legendarnih rokenrol bendova iz Srbije Kerbera i YU Grupe. Za ljubitelje tvrđeg zvuka tu su još i Ritam Nereda i Pero Deformero. Osim spomenutih nastupat će još: Tupas Mene, Sunshine, D Zoo, Vatra, Vatreni Poljubac, kao i bend pobjednik natjecanja Z.E.T. hit koje se organizira svake godine.

Osim bogatog muzičkog programa koji se održava u večernjim terminima, Z.E.T. nudi i bogat dnevni festivalski program pa se posjetitelji mogu oprobati u sportskom penjanju na stijene ili učestvovati u diskusijama o obnovljivim izvorima energije. Za sve posjetitelje koji će biti zainteresirani za spavanje pod vedrim nebom u svježim ljetnim noćima u kanjonu rijeke Janj bit će osigurano kamp mjesto odmah uz samu lokaciju na kojoj će biti održan festival.

Z.E.T. će i ove godine nositi slogan “100% demode, 97% prirodno”.

Ulaznice se mogu kupiti na sajtu kupikartu.ba po cijenama od 20KM (10EUR) za sve dane festivala i 10KM (5EUR) za jedan dan. Ostala prodajna mjesta će biti poznata uskoro.

Pogledajte promo spot za prošlu godinu:

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE