Chui i Jazz orkestar Hrvatske Radiotelevizije predvođeni dirigentom Andreasom Marinellom sviraju u Velikom pogonu Tvornice kulture 17.2. u sklopu promocije albuma Chui ovu glazbu koji je prošle godine bio jedan od najboljih hrvatskih studijskih uradaka.

Chui je do sada svojim nastupima i radom na tri prethodna albuma pobrao nepodijeljene hvalospjeve  kritike i publike te poprilično pridonio popularizaciji jazza općenito, a svojom fuzijom jazza, rocka, elektronike i klupske plesne glazbe svakako privukao nešto nove publike na jazz koncerte.

Novi iskorak u svom stvaralaštvu upravo je suradnja s Jazz orkestrom HRT-a koja je donijela dvostruki album koji ćemo imati prilike čuti live u subotu. Chui ovu glazbu se našao na svim top listama najboljih albuma 2017. godine, a mnogi ga smatraju i  ponajboljim jazz rock albumom snimljenim na ovim prostorima.

Ulaznice su u prodaji u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7), na blagajni Tvornice Kulture te na stranicama Entrija. U pretprodaji iznose 45 Kn, a na dan koncerta 60 Kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE