Zagrebački punk rock bend Mašinko 23.2. dolazi protresti još jednom zidove Vintage Industrial Bara.

Jedan od prominentnih bendova novije garde punk rocka u Hrvatskoj, u kratkom je roku stekao zavidnu bazu fanova koja se zarazila njihovim dinamičnim street punk zvukom i ležernim pristupom.

Njihovo je buntovništvo obučeno u duhovite tekstove gdje otvorenog uma s autoironijom iznose svoja viđenja o okolini, društvu i svijetu, nastala iz svakodnevnih situacija, a izrečena rječnikom ovog vremena i prostora.

Prvijenac Mašinko snimljen je u samo jednome danu, a okarakterizirale su ga lako pamtljive himnične pjesme poput Sretan i Pij. Drugi album Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše napunili su hitovima Dolje na dnu, Oči pune suzavca, Kad idem van i drugima.

Prije povratka u Vintage Industrial Bar, ova šarmantna šestorka planira izbaciti maxi singl s dvije nove pjesme. Osim u digitalnom izaći će i u fizičkom obliku kao “7” picture disc kojega će se specijalno moći kupiti i na samom koncertu. Kao predgrupa za Mašinko nastupit će zagrebački bend Svinje.

Ulaznice su u prodaji iza 22. siječnja po cijeni od 45 kuna, a na dan koncerta koštati 60 kuna. Službena prodajna mjesta su Vintage Industrial Bar ( Savska 160 ) i Dirty Old Shop ( Tratinska 18 ).

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE