Ivan Škrabe, kantautor je iz Jastrebarskog i na regionalnoj nezavisnoj glazbenoj sceni prisutan desetak godina. Svoju glazbu oslikava nadrealističkom poezijom, slobodnom strujom svijesti, repetativnim mantričnim ritmovima. Koncert u bendovskom ruhu održat će 7. prosinca u Vinylu s početkom u 20:30 sati.

Koncert će otvoriti sam na gitari nakon čega će mu se priključiti perkusionista Bruno Vidović Vorberger (Franz Kafka Ensemble, CUL-de-SAC // Orkestar za ubrzanu evoluciju, Peach Pit) te Ivan Glasnović (pink studio, New Folders) na električnoj gitari. Dok Bruno dolazi iz svijeta free jazza, a Ivan iz svijeta pop rocka, svi zajedno stvaraju zanimljivi glazbeni kolaž. Živim svirkama razvijaju svoj zvuk.

‘Iako naizgled introvertni kantautor, Škrabe je itekakav ekstrovert unikatnog pjevačkog stila na domaćem kantautorskom nebu koji dugim tonovima i repeticijama istih u eter pušta itekako ulovljivu mantru.’ (Z. Stajčić, RavnoDoDna)

‘U Klubu je Škrabe nastupio s pratećim duom (gitara + bubnjevi) te je napravio nekoliko koraka dalje: sada zvuči kao Tim Buckley u ‘srednjoj’ fazi – eksperimentira sa zvucima te formama.‘ (Z.Tučkar, Muzika.hr)

Ulaz: 20 kn (sav prihod od ulaznica ide izvođačima)

Ivanov rad možete pratiti na službenim profilima: FB  ///  SC

Više informacija možete dobiti na službenom FB eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE