Prvi koncert u Muzeju Suvremene Umjetnosti, otvoriti će Trees of Maine i Mayales u dreampop indie tonu

Projekt MIMO već petu godinu za redom nalazi, okuplja i prezentira bendove, kantautore, umjetnike i projekte sa hrvatske scene, u vječnoj potrazi za originalnom i autentičnom domaćom glazbom.

MIMO su pokrenuli udruga ViBRa, platforma Free Stage i HRT zbog zajedničke težnje pozitivnim promjenama na hrvatskoj glazbenoj sceni. Važni i nezamjenjivi suradnici u projektu su MSU i Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju Zagreb, a projekt podupire HDS (Hrvatsko društvo skladatelja) i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.

Sami začetak sezone otvaramo uz labinskog kantautora, Valdeta Lubotenija, koji će nam predstaviti svoj projekt Trees of Maine, te Mayales, Porinom nagrađivani bend iz Zagreba.

Pod zajedničkim nazivnikom indie, dream pop i psihodeličnih atmosfera i stilova, moći ćemo svjedočiti šarolikosti i kontrastima u pristupu navedenim žanrovima.

Posjetite ove nedjelje, 8.10.2017. MSU u Zagrebu i uživajte u jednoj od najboljih hrvatskih koncertnih dvorana, te originalnoj domaćoj glazbi.

Više informacija o prvom koncertu možete dobiti na službenom FB eventu.

Cijeli ovogodišnji program možete pogledati na slici ispod:

mimo plakat koncerata

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE