Veliki povratnički koncert legendarnog hip-hop dua Tram 11, koji se prvo premjestio iz male u veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova, mjesec i pol dana prije održavanja je rasprodan, javlja agencija Los Angeles Agency.

Zajednički povratak na binu repera Targeta i Generala Woo-a neočekivano je odjeknuo diljem regije i Europe, na koncert dolaze ljudi iz Slovenije, Mađarske, BiH, Austrije, Irske, Srbije, Njemačke itd., a dodajmo da je od početka puštanja karata u prodaju, mala dvorana ubrzo bila zamijenjena velikom, što znači da će koncert pohoditi oko 8000 ljudi. Dodaju organizatori kako je riječ o vjerojatno najbrže rasprodanom koncertu nekog hrvatskog izvođača u novijoj hrvatskoj povijesti.

Koncert dvaju ikona domaće hip hop scene održat će se 11. studenoga. Kao grupa nastali su 1996. godine te su objavili albume: Čovječe ne ljuti se (1999.), Vrućina gradskog asfalta (2000.) te best of Tajna crne kutije (2003.).

Nakon razilaženja, obojica su nastavila sa samostalnim karijerama, da bi se, nakon prošlogodišnjeg koncerta Generala Woo-a u Tvornici kulture, Target pojavio na bini i zajedno odrepali ‘Hrvatske velikane’ te ‘Kaj ima lima’, gdje su se pojavljivale naznake da bi se dvojac mogao ponovno spojiti, što se 1. travnja ove godine i obistinilo.

Podsjetimo, nekoliko dana nakon službene objave koncerta razgovarali smo s Tramovcima oko ponovnog okupljanja.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE