Britanska rock petorka Editors vraća se u Tvornicu kulture, 17. travnja 2018. u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album.

Bend je osnovan 2002. godine, a čine ga Tom Smith (vokal/gitara), Chris Urbanowicz (gitara), Russell Leetch (bas gitara) i Ed Lay (bubnjevi). Debitantski album “The Black Room” iz 2005. sa singlovima “Munich”, “Blood” i “Bullets” osigurao im je nominaciju za prestižnu nagradu “Mercury”, a album “An End Has A Start”, dvije godine poslije, prvo mjesto britanske top liste albuma. Najveći uspjeh grupa je ostvarila trećim albumom – “In This Light And On This Evening” (2009.) na kojem se nalazi megahit “Papillon”, a njega je naslijedio sjajni uradak “The Weight Of Your Love” (2013.) te jednako uspješan “In Dream” iz 2015. godine.

U Zagrebu su nastupali već četiri puta, a posljednji nastup je bio u prosincu 2015. godine kada su bez problema rasprodali Tvornicu kulture.

Ulaznice za koncert moći će se kupiti od 21. rujna po cijeni od 150 kuna, koja će ostati na snazi do 28. listopada. Od 29. listopada do 16. travnja cijena će iznositi 170 kuna, a na dan koncerta 200 kuna. Ulaznice će se moći kupiti na službenim prodajnim mjestima: glazbena knjižara Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius CD Shop, Dancing Bear CD Shop i na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE