Zagrebačka grupa Mnogi Drugi najavljuje izlazak svog albuma prvijenca 22. rujna, skoro tri godine nakon početka snimanja i izbacivanja najavnih singlova.

Album Mnogih Drugih zvat će se ‘Prvi’, a predstavljen je s dosadašnjih šest singlova: ‘Upeklo je’, ‘Slonovi’, ‘Voda’, ‘Čudan svijet’, ‘Maske’ i ‘Duboka’. Album priprema izdavačka kuća Croatia Records.

“Jako smo sretni što album konačno izlazi. Leo Anđelković je majstorski dovršio snimanje i producentski ga je doveo do vrhunca. Zadnjih pola godine željno iščekujemo promociju, usvirani smo i Tvornicu ćemo 19. listopada dovesti do usijanja!”,  kažu iz benda.

Mnogi Drugi će vas uvesti u njihov pomaknuti svijet isprepleten simboličnim i dvosmislenim tekstovima, zaraznim melodijama i filigranskim gitarskim dionicama. Autorski izuzetno jake pjesme vodit će vas “gore-dolje, lijevo-desno”, igrati se simbolikom i kritikom društva. Svaka pjesma na “Prvom” priča određenu priču, no sve funkcionira kao zaokružena cjelina. I upravo će zato ovaj album biti nezaobilazan za svakog ljubitelja željnog odlične glazbe koja se kuha u Hrvatskoj.

Album “Prvi” svjetlo dana ugledat će u petak 22. rujna i moći ćete ga nabaviti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa kao i na dostupnim digitalnim platformama.

Za sjajno likovno oblikovanje albuma zaslužan je Ante Jelinčić, a popis pjesama je kako slijedi:

  1. Slonovi
  2. Tempus
  3. Maske
  4. Upeklo je
  5. Boje
  6. Voda
  7. Duboka
  8. Čudan svijet
  9. Zarez
  10. Plavi bar
  11. Saša
  12. Bilo spavaj

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE