Riječki interventno-glazbeni sastav One Piece Puzzle nakon višegodišnje diskografske pauze izbacio je svoj treći po redu album naslovljen III (tri). Nakon albuma 13 Zlatnih Hitova (2009.) i Obiteljska Simfonija (2011.), OPP su odlučili album III dati javnosti na besplatni download.

„U vrijeme opće gramzivosti i pohlepe odlučili smo ići kontra države i Vlade Republike Hrvatske te darovati javnosti i vjernim slušateljima naš najnoviji uradak kako bi u njemu svi besplatno uživali” rekli su članovi grupe OPP. Na albumu se uz aktualni singl “Ja Se Smanjujem” nalazi 10 pjesama koji zvukovno variraju od industrial metala do „sladunjavih rugalica za bradate muškarce“. Album možete preslušati na YouTubeu, a u slučaju da se odlučite na download tu je bandcamp stranica koja nudi i mogućnost „navedi svoju cijenu“ kupovine pjesama u slučaju da financijski želite podržati rad grupe.” 

Za fotografije na albumu odgovoran je Kristijan Vučković, a za dizajnerski dio posla odgovorni su OPP-ovi Svemir Travica i Gospodin T. Produkciju potpisuje OPP, a mastering Matej Zec iz studija G.I.S.

Link za direktni download albuma

Link na Bandcamp stranicu

Link na Youtube playlistu albuma

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE