Kao što smo već najavili, novo izdanje uspješnog Velvet Festivala u mjestu Punat na otoku Krku održava se od 13. do 15. kolovoza uz bogat glazbeno-kulturni program i besplatan kamp.

Lokacijom održavanja na samoj obali Jadranskog mora, Velvet Festival domaćim i stranim posjetiteljima nudi izuzetan ljetni glazbeni doživljaj u samom vrhu sezone – na dvije pozornice 14. i 15. kolovoza će se izmijeniti desetak glazbenica, glazbenika i bendova kao i nekoliko cijenjenih domaćih i stranih DJ-eva, dok će se 13. kolovoza festivalske aktivnosti održati u samom centru mjesta Punat.

Dodatne zanimljivosti festivala su dva dnevna boat-partya, kazališne predstave, performansi i sajam ploča. Za sve posjetitelje osiguran je i besplatan kamp smješten u hladu borove šume tik do prostora festivala za sve posjetitelje, kao i sajam ploča, projekcije filmova i niz ostalih kulturnih i sportskih sadržaja.

velvet festival 2017

Izvođači

Prva tri najavljena imena su intrigantna nizozemka BEA1991, suvremeni jazzeri Chui i slovenačka neo-psychedelia persons from porlock!

Nakon prvog vala izvođača, Velvet nastavlja s drugim najavama glazbenih dragulja koji će ove godine rasplesati otok Krk. Među njima se nalaze macho-pop projekt Svemirko, prog-rock trio Them Moose Rush, riječki jazz kvintet Salty Tails i riječka multidisciplinarna umjetnica Stephany Stefan. Od inozemnih izvođača najavljeni su afrobeat ansaml Nesesari Kakalulu iz Slovenije, finski psych-pop glazbenik Jaakko Eino Kalevi i mađarski garage rockeri The Beans.

Za elektronski, odnosno DJ dio za sada su najavljeni slovenski producent Ichisan, beogradski Lüle iz kolektiva KompleksSZCH / f šćekićEgzotika DJ’s, kao i mađarski Humbugs.

Jedan od ciljeva Velvet Festivala jest učiniti otok Krk prepoznatljivijim mlađoj populaciji i glazbenim ljubiteljima i van granica Hrvatske. Svojom jedinstvenom lokacijom i dobrom prometnom povezanošću stvorena je mogućnost da sam festival iz godine u godinu raste, te da postane svojevrstan brend otoka Krka koji ovom manifestacijom postaje bogatiji za još jedan kulturni sadržaj.

Ulaznice

Ulaznice možete kupiti putem Entrio sistema za prodaju ulaznica po cijeni od 80kn do 1.8., dok su na dan koncerta ulaznice 100kn. Ograničeni broj hard-copy ulaznica možete kupiti u zagrebačkom Dirty Old Shopu (Tratinska 18)

Festival možete pratiti na sljedećim linkovima:
FB page
FB event
Instagram

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE