Nakon uspješne suradnje sa Kultur Shock-om i singlova “Sloboda” i “Staza Manjine”, Edo je po povratku u Zagreb okupio odličan bend te izbacuje treći singl sa albuma koji je najavio za jesen. Nakon singlova “No Pasaran” i ljubavne pjesme “Ne Mogu Disat”, vrijeme je da poslušamo pjesmu “Dolazim i Odlazim”.

Video je snimio Sven Čustović na uspješnom koncertu u Tvornici za vrijeme prvoga javnog izvođenja ove pjesme, a sam Edo Maajka prokomentirao je pjesmu i video:

“Dolazim i Odlazim je u glazbenom smislu fuzija funka, rocka i kafanske narodnjačke muzike, groove je odličan i ne znam ni sam šta mi je bolje, dal taj riff ili zarazna zaigrana bass linija, oldskulerska kljava ili ovaj zarazni refren koji sam napis’o još prije nekoliko godina. Sve se poklopilo na odličan način i evo konačno možete poslušat.

Pjesma govori o iskustvima života u raznim mentalitetima i društvima u kojima sam živio, ta društva i ta iskustva su dio mene sa svim svojim dobrim stranama ali i onim lošim kojima sam se posvetio u ovom songu. Refren je jednostavno morao biti ovakav kakav jest, masni narodnjak koji na kraju pređe u nekakav čudni polusevdah.”

Mix i master uradio je Miro Vidović sa kojim Edo Maajka surađuje od početka svoje karijere te iako je on trenutno na turneji sa 2CELLOS, Edo Maajka kaže da mu je Miro nezamjenjiv te svakodnevno komuniciraju, a Miro mu je čak slao mixeve pjesme iz Japana.
Pjesma je snimljena u slovenskom studiju RSL sa ekipom MPA akademije iz Zagreba (zahvala ide Andreju Lončariću), a vokali su dodatno snimani u Morris Studiju.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE