Multimedijalni trip-hop projekt BLKPRNT predstavlja svoj debitantski singl Stereothonia što je ujedno i prvo studijsko izdanje kojim se bend prezentira zagrebačkoj publici.

“Neizmjerno puno nam znači izbaciti prvi singl s kojim ćemo se i službeno predstaviti široj publici. Stereothonia oslikava jedan vrlo bliski odnos s osobom koja bježi od vanjskog svijeta skrivajući se pritom i od same sebe” rekao nam je Damjan Blažun, autor i vokal same pjesme.

 

 

BLKPRNT ima već dva koncerta iza sebe, a pripremaju i EP za jesen. Kolektiv vrlo vješto spaja future jazz, alternativni rock i trip hop i za sada su prikupili jako pozitivne recenzije za svoje live nastupe. Planova za budućnost ne nedostaje, a neke nam je otkrio BLKPRTN-ov gitarist Dino Lujo: “Bit će ovo radno ljeto jer imamo jako puno autorskih stvari koje trebamo doraditi i selektirati za jesen, a veliki problem predstavlja naša hiperproduktivnost jer je cijeli bend posvećen projektu u potpunosti pa nove ideje neprestano dolaze!”

 

 

Dino, Damjan i Matej Radnić potpisuju glazbu, tekst i aranžman ‘Stereothonie’, a dečki već pripremaju i novi singl te spot koje će objaviti tijekom ljetnih mjeseci prije nego što cijeli projekt ne okrune EP-jem.

 

Stereothoniju možete besplatno preuzeti na službenoj Bandcamp stranici BLKPRNT-a!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE