Panonski mornar Đorđe Balašević vraća se na sjever Hrvatske ponovno nakon pet godina, točnije u grad Čakovec.

Kao što smo u nedavnoj najavi spomenuli, koncert će se održati 10. lipnja na stadionu SCR Mladost. Cijena ulaznica u pretprodaji je 140 kuna za parter i VIP ulaznice za tribinu po cijeni od 250 kuna. No kada se uzme u obzir da Đoletovi koncerti u posljednje vrijeme znaju premašiti i vrijeme trajanja od tri sata, cijena ulaznice ne čini se pretjeranom. Karte se mogu kupiti na sljedećim lokacijama:

Čakovec: Caffe bar Arcus, Caffe bar Park’s, Caffe bar Paladin
Varaždin: Caffe bar Rock Art, Caffe bar My Way, Bistro Time Out
Novi Marof: Caffe bar Blue
Ivanec: Kavana Ivana
Ludbreg: Modna kuća Pepeljuga
Palovec: Domino bar
Mursko Središće: Pizzeria Vuri
Prelog: City bar
Koprivnica: Caffe bar Stefano
Benzinske postaje Petrol, Kiosci Tiska, sustav Eventim!

Kako je već i običaj da Mixeta tim ulaznice dijeli šakom i kapom, tako i ovoga puta imamo nagradne ulaznice koje će dobiti dvoje sretnika/ce. Detalje o nagradnoj igri pročitajte u nastavku teksta.

NAGRADNA IGRA

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na koncert Đorđe Balaševića u Čakovec!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ce koje ćemo objaviti u nedjelju, 4. lipnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE