Osječka grupa Neispavani je u suradnji s osječkim dvojcem Srkijem & Ivijem snimila pjesmu Kontrola, koja dobiva i svoj vizualni identitet u obliku mini-filma.

“Da su glazbena i filmska umjetnost često isprepletene znamo odavno, krenuvši od videospotova za glazbene numere te filmske glazbe koja često koristi mainstream hitove kako bi pojačala dojam ili naglasila dramaturške ili akcijske vrhunce.

No kada se glazba i film ujedine na način na koji su to učinili Neispavani i Srki & Ivi sa glazbene te Institucija i Phantography sa filmske strane dobivamo britak uradak koji u formi kratkog filma depresivno nabijenog soundtracka kulminira krvavim prizorima te neočekivanim obratom koji vam nećemo ovim putem otkriti.” – poručuju.

Kako je spomenuto u izjavi, spot su režirali i montirali Institucija i Phantography, a u spotu osim svih izvođača glumi i perspektivni osječki glumac Domagoj Mrkonjić. Za glazbu, produkciju i aranžman zaslužni su Chev Chelious beats i Neispavani Sagnarsky, dok je mix odradio Srki.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE