Zagrebačka pop grupa Jinx nakon sedam godina diskografske pauze objavljuje novi album ‘Pogrebi i pomiriši’, a promociju istog održat će 5. svibnja u Tvornici kulture.

Jinx će nastupati uz prošireni bend i goste (među kojima je i Davor Gobac), te će uz nove pjesme izvesti i najveće hitove iz svoje dosadašnje karijere.

Novi album Jinxa dolazi sedam godina od posljednjeg ‘Diksilenda’ i već je osvojio eter s dva singla ‘Jesmo li dobro?’ i ‘Maradona’ – duet s Davorom Gopcem iz Psihomodo Popa. U jednom od nedavnih intervjua osnivač grupe Coco Mosquito album je opisao kao ‘mješavinu soula, rock’n’rolla i mjuzikla’, a zna se da je za finalni miks većine pjesama bio zadužen britanski producent Mark Saunders.

Službeni event događaja možete pogledati OVDJE, a ulaznice za ovaj događaj po cijeni od 90 kuna (110 na dan koncerta) mogu se kupiti ‘preko sustava Eventim.hr (https://goo.gl/lf2B6F), u Dallas Recordsu Zagreb (Paromlinska 49/1) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Jinxe u Tvornicu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ŠESTERO dobitnika/ca kojeg ćemo objaviti u utorak, 2. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE