Američki glumac, jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice, a ujedno i glazbenik i reper “Princ iz Bel Aira”, Will Smith dolazi u Hrvatsku na MTV SummerBlast uz potporu DJ JazzyJeffa.

Neočekivana vijest dolazi nam iz MTV SummerBlast organizacije, koji nam pred ljetnu sezonu najavljuju i možda najzanimljivija dva imena – Will ‘The Fresh Prince’ Smith (Princ iz Bel Aira) i DJ JazzyJeff (Willov bratić iz svima nam omiljene serije), koji će doći u Poreč 25. i 26. kolovoza.

Will Smith i DJ JazzyJeff, zajedno i odvojeno, ikone su hip hop glazbe od samih početaka. Njihovi zarazni hitovi Summertime, Girls Ain’t Nothing But Trouble i Parents Just Don’t Understand, za koji su nagrađeni i s prvom ikad nagradom Grammy za najbolju rap izvedbu, postali su klasici koji i danas osvajaju plesne podije. Njihovoj popularnosti zasigurno je pomogla i poznata serija Princ iz Bel Aira u kojoj su Will i Jazzy glumili sami sebe te privukli milijune gledatelja diljem svijeta.

Djelujući pod vlastitim imenom, Will Smith je tijekom 90-ih i 00-ih godina uspješno gradio holywoodsku glumačku karijeru, postajući jedna od najomiljenijih i karizmatičnijih filmskih zvijezda svih vremena. Poznat je po brojnim glavnim ulogama, a obožavatelji ga najviše pamte po onima u filmuDan nezavisnosti, Ja, robot, Hancock, Hitch te mega uspješnom serijalu Ljudi u crnom. Zahvaljujući nevjerojatno uspješnoj karijeri, ovaj talentirani glumac i glazbenik zasigurno je jedna od najvećih zvijezda koja je odabrala Hrvatsku kao idealno mjesto za vraćanje onomu odakle je sve počelo – zajedničkom nastupu njega i DJ JazzyJeffa.

Iako je poznat po ulozi Willovog bratića iz popularne serije Princ iz Bel Aira, DJ JazzyJeff jedan je od pionira hip hop glazbe koji je za svoj rad nagrađen s tri nagrade Grammy, tri American Music Awards, dvije nagrade NAACP, dvije Soul Train Music Awards i jednom MTV Music Award. Vještinu takozvanog turningtables brusio je desetljećima zahvaljujući ćemu je danas jedan od najuspješnijih turningtableista u svijetu. Usprkos nevjerojatnom umijeću i uspjehu koji je postigao, DJ JazzyJeff i danas tvrdi da se bavi ovime iz istinske ljubavi prema glazbi.

U Poreč također dolaze i iDimitriVegas& Like Mike, Oliver Heldens, Galantis,Jonas Blue, Duke Dumont, TinieTempah, Mike Perry, Far East Movement i R3wire &Varski.

U prodaji se nalazi ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica koje se do 5. svibnja mogu kupiti po cijeni od 399 kuna, a nakon toga ulaznice će se moći kupiti po regularnoj cijeni od 499 kuna putem službenih stranicawww.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticket shopa i Eventima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE