Treći studijski album grupe Mayales, pod imenom “Simbol za Sunce” od danas je ekskluzivno dostupan na Deezeru. Novi i treći studijski album stiže nakon pet godina i izvrsnih najavnih singlova “Roadie” i “Danas smo Happy”.

Glazbenu produkciju potpisuje dvojac Jure Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas). Album Simbol za Sunce će u službenoj prodaji biti od subote, 22.travnja, a do tada ga poslušajte na Deezeru. Na dan izlaska albuma Mayales će na svojoj Facebook stranici ekskluzivno predstaviti malu umjetničku poslasticu, video art spot za uvodnu pjesmu “Među tajnim tajnama”. Autor spota je Dalibor Barić, ‘srodna duša’ grupe Mayales te autor omota novog albuma odnosno spota “Roadie”, pjesme koja je prošle godine proširila fan bazu Mayalesovih sljedbenika te ponovno pomaknula granice domaćeg popa, uz neobičnu suradnju s Terezom Kesovijom.

“U subotu 22.4. održava se Record Store Day, a to je i dan kada objavljujemo novi album, zato pozivamo sve zainteresirane na potpisivanje CD-a „Simbol za Sunce“ od 19h u prostorijama Aquarius Music Shopa u zagrebačkom Branimir centru, Ulica kneza Branimira 29.” – kaže Petar Beluhan.

Koncertna promocija albuma će se održati u četvrtak, 25. svibnja u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE