Zagrebački Park dr. Franje Tuđmana se od 19. do 21. svibnja pretvara u veliku pozornicu, a Zagreb Beer Fest poziva sve da se pridruže u vikendu dobre pive i dobrih koncerata. U petak 19. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana svirat će Kojoti, My Baby i Desert Mountain Tribe, 20. svibnja svirat će Jura Stublić & Film, a dan kasnije Kawasaki 3P, Artan Lili i Andrija. Organizator festivala je Yem. 

Legendardna rock and roll grupa Kojoti pred zagrebačku publiku vraća se nakon odličnog povratničkog koncerta na festivalu Brijačnica, gdje su nastupali u siječnju ove godine. Kojoti će publiku podsjetiti na svoje hitove “Sto milja daleko od nje”, “Razuzdan i lud”, “Izgubljen u svemiru”, “Hodala je pola metra iznad zemlje”, …

Osim njih, prvi dan Zagreb Beer Festa u Hrvatsku se vraća nizozemska koncertna atrakcija My Baby, prvi puta nakon rasprodane Tvornice kulture u studenom prošle godine. Prvi dan festivala također će nastupati i Desert Mountain Tribe, moćni londonski trojac koji svira psihodelični rock, a bendu će ovo biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

U subotu, 20. svibnja nastupat će jedan od najpoznatijih vokala na ovim prostorima, Jura Stublić sa svojom grupom Film. “Neprilagođen”, “Sjećam se prvog poljupca”, “Moderna djevojka”, “Zajedno” i “Ti zračiš zrake kroz zrak” samo su neke od pjesama njihovog impresivnog repertoara kojeg zagrebačka publika uvijek rado prihvaća.

Koncertni program Zagreb Beer Festa zaključuju miljenici zagrebačke publike, Kawasaki 3P, bend koji postoji već 25 godina te je i dalje jedan od najboljih domaćih live bendova čiji koncerti su uvijek rasprodani.

Prije Kawasaki 3P-a publici će se predstaviti beogradski rock bend Artan Lili te Andrija, bend iz Livna koji je s radom počeo 2002. godine.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE