Prije gotovo dva mjeseca Krešo Bengalka, veteran splitskog repa, predstavio je svoj prvi svježi samostalni materijal, album ”Finale” koji je pokupio brojne pozitivne kritike i komentare, a večeras je premijerno izbačen spot za pjesmu ”Kamata”

Nakon Kiše Metaka, Kreše i Žuvija, Krešo Bengalka u veljači 2017. godine, izbacuje svoj prvi solo album ”Finale” koji sadrži čak 15 pjesama, a na njemu gostuju Papi Para, Stipe Srdela, Batman 3000, Vojko V, Vuk Oreb, Žuvi, Antonio, Slobo Indijanac.

Premijerno večeras izbačen je spot za pjesmu ”Kamata” koja zauzima 13 mjesto na albumu prvijencu. Na početku ove godine, Bengalka je također predstavio spot za singlove ”Daj mi da te varam” i ”U glavu.”

Dugo očekivani album ni malo nije razočarao fanove tvrdog repa, a na njemu se nalaze već prethodni hitovi poput “El Comandante”, “Kalashnikov” i “Pobjeda.” Miksao ga je Vrh, a cijeli album možete skinuti na ovom linku: ”Finale.”

Splitski MC predstavio je album po prvi puta u splitskom ”Quasimodu” i zagrebačkom ”Klubu”, a gdje će dalje predstaviti svoj svježi solo materijal pratite na Krešinom službenom facebook pageu.

Glazba: Sett, Krešo Bengalka

Tekst: Krešo Bengalka

Mix/Master: VRH

Kamera/Montaža: Bruna Miličić

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE