Sinoć je u klubu Bombo Džej mlada beogradska rap ekipa D.N.K. održala promociju svoga albuma Ništa više. Pred većim brojem publike momci iz ove ekipe izveli su pjesme sa toga projekta kao i neke zajedničke stvari sa gostima koji su došli iz različitih gradova Srbije.

Atmosferu pred službeni početak događaja “zagrijao” je DJ Bege Fank, puštajući mix dobro poznatih domaćih i stranih rap hitova. Oko ponoći na binu izlaze Coa, Dare i Jeme i započinju predstavljanje svojih pjesama. Pjesme sa albuma su se izvodile po redu od prve do posljednje zajedno sa specijalnim gostima koji su upotpunili ovaj događaj i svojim pjesmama.

Redale su se stvari kao što su „Dingospo“, „Totalno lud“, „Borba u glavi“, „Nemam vremena“, „Prljavi tango“. Pored D.N.K. na bini su se našli Kodan Bruder, DayWho, Mlata Sick Touch, Infamous I.R.S., Kata Bejbe, Neafirmisan, Unknown, Sale Tru, S.L.OM., Artorius… Sa događaja su zbog privatnih obaveza izostali Lekr, Frka i Cobran iz Sick Toucha, ali to nije spriječilo domaćine da i bez njih predstave zajedničke pjesme i najave neke nove suradnje.

Događaj je trajao sve do jutarnjih sati i može se reći da je atmosfera promocije bila na nivou jednoga pravog rap nastupa kakav se nije odavno održao u Beogradu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE